Over ons

Ontstaan uit passie

Hoi4u is een bedrijf dat is ontstaan uit passie. De passie voor het helpen en neerzetten van bedrijven op de juiste manier. Al onze diensten sluiten perfect aan op deze passie, wij zullen er dan ook alles voor doen om van uw wensen werkelijkheid te maken. Het is tenslotte onze passie.

De juiste uitingen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf goed neer te zetten naar de buitenwereld. Alles wat door anderen gezien wordt creëert een beeld en een oordeel. Bij Hoi4u dragen wij er zorg voor dat dit oordeel in u voordeel werkt. Wij weten precies op de juiste dingen te letten. Onze ervaring en creativiteit zorgt ervoor dat u zich hier niet meer druk over hoeft te maken en u gewoon kan doorgaan met ondernemen.

Ons team

Al onze medewerkers zijn van groot belang. De kennis en ervaring die ze stuk voor stuk met zich meedragen zorgt ervoor dat wij voor talloze bedrijven de wensen kunnen vervullen en de verwachtingen kunnen overtreffen. Stuk voor stuk staan ze te springen om voor u aan de slag te gaan, elk met hun eigen creatieve inbreng en eigen passie. Zo creëert ons team een originele en unieke manier van reclame uitingen voor u en uw bedrijf.

Erkend keurmerk & Veilig te werk

Kiest u voor Hoi4u Group B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Hoi4u Group B.V. aan het juiste adres.

Wij werken met hout, metalen, glas en PVC vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Programma’s: (Apple Mac / Windows )

Hoi4u Group B.V. kan bestanden opgemaakt in de volgende programma’s verwerken:

Photoshop, Illustrator, InDesign of andere erkende design programma’s versies; eps. tiff. psd. jpg. pdf.

PDF Certified (zonder snij tekens en schoon formaat) eventuele fonts omzetten naar contouren / outline en/of fonts meesturen.bij gehanteerde pms kleuren, deze niet omzetten naar CMYK.Afwerking, zicht- en printmaat:

Houdt rekening met ( eventuele ) confectie, u dient het bestand aan te leveren met overlap. Dit omdat bij de afwerking ( zoom, tunnel e.d. ) wat (beeld) materiaal verloren gaat, plaats daarom uw teksten of logo’s niet te dicht bij de rand, veilige afstand vanaf 5 cm. Bij gebruik van tunnels, buisdikte opgeven.

Resolutie- en bestandsgrootte:

Voor hoge resolutie prints dienen bestanden een minimale resolutie van 100 DPI op een eindformaat van 1:1 te hebben. Voor grootformaat doeken etc. dienen bestanden een minimale resolutie van 50 DPI op een eindformaat van 1:1 te hebben. Bestanden in verhouding opmaken bij voorkeur 10% of 100% van het uiteindelijke formaat.

Bestanden boven de 500 MB worden vrij zwaar voor de rip en is bijna niet nodig.

Profielen:

Beeldbestanden hun bronprofiel laten behouden. Niet converteren naar een andere kleurruimte. De gebruikte profielen altijd insluiten in het bestand. Indien er geen profiel ingesloten is, voeg Adobe RGB 1998 toe aan RGB bestanden en Euroscale Coated V2 aan CMYK bestanden. Spotcolors (Pantone etc.) als spotcolor aanleveren. Pantone (PMS) kleuren zullen zo goed mogelijk worden benaderd.

Menu