Ontwikkeling
promo-projecten

Heeft u eigen producten die u wilt laten ontwikkelen, wij denken
mee met u project en maken op maat exclusieve producten voor u.

Durft u nieuwe wegen in te slaan? Marketing done right, productontwikkeling binnen de Hoi4U Group biedt uw unieke marketing kansen. Op basis van een goede voorbereiding gaan we aan de slag: een heldere visie vormt het vertrekpunt.

onze aanpak

Een goed idee is nog geen werkende oplossing. De oplossing is vaak een mix van producten, diensten en de communicatie hieromheen. Ons team bestaat uit gepassioneerde ontwerpers, strategen en modelmakers. Dus marketing producten helemaal op uw zaak afgestemd, met de garantie dat uw de enige bent.

AKOESTISCHE PANELEN

Ieder interieur heeft z’n eigen behoeften, zowel visueel als akoestisch. Met Akoestische panelen worden stemgeluiden geminimaliseerd en creëer je een prettige en mooie (woon)ruimte.

De panelen zijn een lust voor het oog met een gepersonaliseerde print in een zwart frame. Het akoestisch materiaal is ook nog eens gemaakt van katoenvezels van mechanisch gerecyclede spijkerbroeken.

Ecotex

Wij als Hoi4u Group denken veel aan het milieu bij onze producten en diensten. Daarvoor introduceren wij ons nieuwe product: het Ecotex doek. Dit doek biedt grote voordelen: het is licht van gewicht, waterafstotend, maar bovenal is het 100% recyclebaar! Daarmee maakt u uw boodschap duidelijk op een duurzame manier.

Afspraak maken

We nemen binnen 24 uur contact met je op!

We komen graag bij je langs, maar je bent ook van harte welkom in ons gezellige kantoor in Brielle…

De koffie staat klaar!

Menu