Festival

Elk festival heeft zijn eigen DNA, en hier hoort ook een uitstraling bij die daar bij aansluit. Uw eigen festival aankleden en uw bezoeker van de juiste informatie voorzien met een boodschap die in het oog springt? U heeft de keuze uit een ruim aanbod van materialen en de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Uw eigen visie, uitgewerkt door ons.

Wij ontzorgen uw graag bij het realiseren van uw festival . We geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden, gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van signing in de evenementen- en festivalbranche.. Professionaliteit, nieuwe printtechnieken, en hoge kwaliteit staan centraal. Neem contact op voor meer informatie. (hyperlink van maken)

De juiste sfeer op uw festival

Met vlaggen, spandoeken en reclameborden kunnen de podia worden aangekleed, denk hiervoor “out of de box” zo  wordt het festival uniek en kan er herkenning en sfeer gecreëerd worden. Hoi4U Group b.v. kan veel materialen bedrukken, mochten er ideeën zijn, maar twijfels over de uitvoerbaarheid, laat het ons weten.  Wij bedenken samen met u hoe we het idee tot uitvoering kunnen brengen. Vanuit onze expertise zullen wij altijd meedenken.

Kies de juiste soorten buitenreclame voor festivals

Een succesvol festival verbindt de bezoekers. Als u een festival sponsort of mede organiseert is het ook erg belangrijk dat u de juiste dynamische sfeer op de dag creëert. Natuurlijk moet uw naam en boodschap door middel van buitenreclame gecommuniceerd worden. We noemen de soorten buitenreclame op festivals op.

Enkele populaire producten

Vlaggen op festivals

Een geprinte vlag bij uw binnen- of buitenevenement plaatst uw bedrijfsnaam, logo of campagne in de kijker.

Evenementen vlaggen

Op een festival kunt u het beste binnen- en buitenreclame materiaal gebruiken. Een vlag is een zeer geschikt middel. Dankzij het ontwerp en de dynamiek geeft een vlag passanten een onmiddellijke opwinding. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om de meeste aandacht op uw boodschap te vestigen.

Festivaldoeken, spandoeken en banners

Of u ze nu gebruikt tijdens een openluchtfestival of een indoorconcert, banners hebben altijd een manier om de aandacht van mensen te trekken. Deze reclamebanners zijn een eenvoudige manier om uw campagne of promotie zichtbaar te maken voor een groot publiek.

Banieren

Of u nu de data wilt promoten van een concert- of festival aankondigt of in feite een evenement promoot, banieren hebben genoeg ruimte om mensen over het evenement te vertellen. Deze vlag die in huis gebruikt kan worden is uitzonderlijk licht, waardoor hij heel gemakkelijk te vervoeren is. Bovendien kunt u de banners aan beide zijden bedrukken, zodat uw boodschap goed overgebracht wordt.

Roll-up banieren & displays

In een festivaltent, het VIP-gebied of waar de festiviteiten ook plaatsvinden, met behulp van een draagbare banier of een display verspreidt u overal uw boodschap.

Producten worden in ons eigen machinepark ontwikkeld. Dit zorgt voor producten van hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit tijdens het productieproces. Onze materialen zijn B-1 gecertificeerd en dus brandvertragend.

Hoi4u Stappenplan

1. CONTACT

U kunt ons geheel vrijblijvend per telefoon of e-mail benaderen. Om een perfect aansluitende aanbieding te doen maken wij vervolgens graag met u een telefonische afspraak.

2. AFSPRAAK

Op locatie kunnen we bespreken wat voor festival u voor ogen staat, welke specifieke wensen u heeft en wat de mogelijkheden zijn binnen uw beschikbare budget en van de locatie.

3. VRIJBLIJVEND OFFERTE

Als we alle mogelijkheden en prijzen hebben onderzocht en een mooi plan hebben gemaakt, sturen we u een passende offerte per e-mail. Samen met de offerte sturen we u foto’s en andere visuals die de sfeer van het geplande evenement en onze aanpak duidelijk weergeven. In de offerte zult u een overzicht krijgen van de totale kosten zonder verrassingen achteraf. Deze voor u specifiek samengestelde offerte bieden wij u graag vrijblijvend aan.

4. AKKOORD EN AANBETALING

Heeft u eigen producten die u wilt laten ontwikkelen, wij denken mee met u project en maken op maat exclusieve producten voor u.

Als u akkoord gaat met de offerte vragen wij een aanbetaling te doen tussen de 25% en 50% van de waarde van de offerte, die u bij aanvang van de voorbereidingen van uw evenement dient te betalen. Het percentage is afhankelijk van de hoeveelheid voorbereidend werk en de kosten die vooraf moeten worden gemaakt. Uiteraard informeren wij u hierover. Na het evenement dient de gehele betaling binnen 14 dagen bij ons te zijn voldaan.

5. UITVOERING

Ons team voert het project uit conform de offerte maar altijd met een flexibile houding en indien nodig, met extra materialen voor last-minute touches!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of direct uw festival benodigdheden te bestellen.

Menu