Beurzen / Evenementen

SIGNING

Op grote beurzen en evenementen is het essentieel dat uw bezoeker de weg vindt. Dat klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar bij signing komt een heleboel kijken. Hoi4U Group is uw specialist op dit vlak.

Wij verzorgen ook signing en belettering voor beurzen en evenementen. Wij maken voor u op maat gemaakte signeerborden met uw corporate identity. Uiteraard tegen zeer betaalbare prijzen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk signing en belettering is.

BEURS AANKLEDING

De aankleding van uw evenement of beursstand vergt vakmanschap. U oogst applaus van uw publiek met een stijlvolle beurs. Hoi4U Group denkt graag mee over de aankleding van uw beurs.Wij maken met alle liefde en plezier van één grote ruimte verschillende kleinere ruimtes. Hoi4U Group tovert een kale hal om tot een sfeervolle ruimte, die de bezoeker aangenaam zal verrassen.

Ons printwerk kenmerkt zich door zijn grote diversiteit aan formaten en materialen. Of u nu behang wilt of een uitdagende banner; Hoi4u Group kan het leveren. Kijk gerust eens naar een aantal voorbeelden van ons printwerk.

STICKERS

Stickers plakken op een ondergrond met structuur; zoals een muur of asfaltweg? Voorheen ondenkbaar, maar door de komst van speciale folie mogelijk gemaakt. Stickers zijn bestand tegen voetverkeer, daarnaast zit er een antislip laag overheen die ook zijn werk doet als het nat wordt. Bovendien zijn ze ideaal uw bezoekers in de juiste banen te leiden en tevens om uw corporate identity uit te stralen.

SIGNING BIJ REGISTRATIEBALIES

Balies hebben een zeer functionele waarde op een congres, beurs of event. Zo kan het bij aankomst dienen als registratiepunt voor uw bezoekers. Tijdens uw evenement gebruikt worden als informatiepunt om uw bezoeker de weg te wijzen in de te grote eventzaal. Of een balie in uw stand waar u uw gast te woord kan staan.

BEURSWAND

Bezoekers op een leuke manier van informatie voorzien? Onze informatiezuilen zijn hiervoor uitermate geschikt. Hoi4U Group zorgt ervoor dat deze blikvanger op uw stand of congres te vinden is.

BEWEGWIJZERING

Passende signing voor uw beurs, congres of event. Hoi4u Group weet er wel raad mee. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande paal met forex borden. Zo weten uw gasten moeiteloos de weg te vinden! Deze paal is uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

BUITENBANNER IN TRUSS FRAME

Een banner buiten zorgt ervoor dat u opvalt, maar een buitenbanner moet ook tegen een stootje kunnen. Weer of geen weer, de buitenbanner in een truss frame staat altijd stevig. Zo kunnen uw gasten de weg naar uw event of congres gemakkelijk vinden.

Menu